WALKING.BE

Lucas ( 2 jaar ) en zijn grote broer Eduard ( 7 jaar ) wonen in een klein huurappartement in Brussel. Door de torenhoge maandelijkse kosten van huur, opvang, elektriciteit etc is er elke maand geld te kort en moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden. Keuzes die ouders voor hun kinderen niet dienen te maken. Het Lucas project helpt dit gezin zodat de kinderen dagelijks voldoende kwaliteitsvoedsel krijgen en we zorgen ervoor dat de basisbehoeften elke dag worden voldaan. Doordat ze leven in een appartement met schimmels , maar ze geen andere keuze hebben, is vooral Lucas steeds ziek en sukkelt hij met astma. Ook hier komt het Lucas project tussen in deze medische kosten. Deze familie is de eerste die we ondersteunen en dankzij ons langdurig engagement hopen we Lucas en Eduard meer kansen op een betere toekomst te geven.

meer artikels...