Nieuw concept Trailen en kayakken in duo te La Roche

0
181

Op zaterdag 29 april 2023 vormt La Roche-en-Ardenne het decor voor een gloednieuw trailrun- en kayakevent: Run2Rame. De organisatoren van de Trail du Hérou en Boucles Ardennaises bundelen hun krachten en willen met dit event 2 populaire sporten in de Ardennen combineren: trailrun en kayak. Run2Rame richt zich in de eerste plaats op duos die samen de loop- en kayakproef afleggen. Daarnaast kan er ook als solo worden deelgenomen maar dan met een packraft. Er wordt gestart in La Roche met een trailrun van 16km richting Maboge. Vanuit Maboge gaat het dan met de kayak terug richting La Roche (7,5km) waar de Lupulus koud zal staan. Alle info en inschrijvingen via run2rame.be.

16KM TRAILRUNNING – 10KM KAYAK OP DE OURTHE EN 500M LOPEN NAAR DE FINISH

Ideale voorbereiding voor dit event is de Team Trail (link) op 25 maart (enkel trailrun) of waarom niet de Grand Raid (link) op 26 maart (kayak, trailrun én MTB)?